Målare Stockholm – skapa ett inbjudande trapphus 

Har er BRF problem med att hitta den rätta känslan i era fastigheter? I många fall så kan det handla om att ett allmänt slitage leder till sämre stämning. Trapphuset är den största gemensamma ytan och om man har ett sådant som är mörkt, trist och slitet så kan detta påverka humöret och grannsämjan negativt. 

Genom att anlita en målare i Stockholm så kan man vända detta och istället skapa en högre trivsel. Är det rent, snyggt och fräscht så tenderar man som boende att försöka bibehålla detta – och man blir även mer positivt inställd till sina grannar. En trapphusmålning kan definitivt föra med sig en massa fördelar, men det handlar också om ett projekt som kräver rätt målare. 

Välj rätt målare i Stockholm

Det talande är att man som boende kommer att påverkas i sin vardag och att den målerifirma i Stockholm man anlitar måste vara medveten om detta. Det krävs ett effektivt jobb, det krävs både lyhördhet och hänsyn och det krävs att det plockas undan varje dag så att ingen riskerar att göra sig illa. Utöver detta så krävs också en respekt – både mot de boende, men även mot den stil och arkitektur som finns i fastigheten. 

Olika fastigheter och olika förutsättningar 

En målare med vana av att måla trapphus vet att man också måste behandla olika fastigheter på olika sätt. Det är skillnad mellan en modern fastighet och en klassisk sådan. Den senare kräver omsorg och där exempelvis färgen också måste anpassas för den tidsepok byggnaden är rest i. Utöver detta så kan det även handla om målning av detaljer och om att saker som stuckatur och annat måste rengöras och underhållas. 

Värdeökning av en trapphusmålning 

Med rätt målare i Stockholm för er trapphusmålning så ökar trivsel och dessutom så kan varje enskild bostadsrättsinnehavare dra ekonomisk nytta av projektet. Vid en försäljning så spelar ofta trapphus och entre en avgörande roll. Spekulanten köper inte enbart en lägenhet – han köper en helhet och där blir det första intrycket ofta avgörande.