Köksrenovering Stockholm – en smidig lösning 

Finns det ett smidigt sätt att genomföra en köksrenovering i Stockholm på? Frågan är relevant sett till att A) en köksrenovering är ett av de mest populära alternativen hos privatpersoner och B) att det handlar om ett rakt igenom stort och komplext projekt. Kan man förenkla och få en smidigare resa med allt från rivning, planering av design, val av material och med att välja rätt hantverkare? Ja, det kan man. 

En ny tjänst har nämligen kommit in på marknaden och fungerat som en riktig game changer. Tjänsten går ut på att du som privatperson anlitar ett företag för din köksrenovering i Stockholm och där en person kommer hem till dig. 

Tillsammans börjar ni gå igenom dina möjligheter och vilka olika alternativ som du gillar. Ritningar tas fram, planeringen av material påbörjas och ni börjar – i 3D – skissa fram den färdiga lösningen för hur ditt kök ska se ut. Nästa steg? Hantverkare. 

Företaget hjälper dig att hitta rätt hantverkare 

Företaget hjälper dig att ta in offerter från de hantverkare som behövs för din köksrenovering. Vilket kan innebära golvläggare, snickare, kakelsättare, elektriker och rörmokare – eller där du väljer en och samma firma enligt totalentreprenad. 

Du får hjälp med att läsa offerterna och råd kring vad du i övrigt ska tänka på. Då du väl har gjort ditt val så fungerar din nya kamrat inom renovering sedan som en arbetsledare som ser till att hantverkarna arbetar enligt tidsplan – och att de håller budget. 

Tjänsten är gratis för beställaren 

Det som förändrat spelplanen med denna tjänst är att den är gratis. Betalningen sker nämligen inte från din ficka. Istället tar företaget betalt för en köksrenovering i Stockholm av de hantverkare som anlitas för projektet.

 Du får alltså hjälp hela vägen från start till mål, utan en massa extrakostnader. Idag är det enklare än någonsin att få det kök man drömmer om i Stockholm.