Badrumsrenovering i Gävle – ett projekt för proffs

Det finns många skäl till att renovera ett badrum. Armaturer och inredning kan behöva bytas ut. Låt ett företag som kan badrumsrenovering i Gävle göra jobbet!

För att modernisera ett hus kan det vara lämpligt att börja med att renovera badrummet. Men varför göra en sådan förändring? I äldre badrum kan det finnas tendenser till fukt i väggarna. Fukt kan leda till obehaglig lukt eller till och med mögel. Tvättställ och WC-stol kanske inte längre är helt fräscha och detsamma kan gälla ett badkar.

Det finns naturligtvis rent estetiska skäl till att göra förändringar i ett badrum. Kaklade väggar och golv kan kännas lyxigare än olika golv- och väggmattor. Armaturer som blandare till tvättställ och badkar har förlorat sin lyster och dessutom kan de ge upphov till onödigt slöseri med varmvatten. Och visst skapas bättre utrymme i badrummet om badkaret byts ut mot en duschkabin.

Badrumsrenovering i Gävle med rotavdrag

Ulla och Nils har bott i sitt hus i över tjugofem år. “Kan det inte vara dags att renovera vårt badrum?” frågar Ulla en dag. “Om vi river ut badkaret och sätter in en duschkabin får vi bättre plats”. “Visst kan vi göra det, men vem ska göra jobbet och hur mycket kommer det att kosta?”, säger Nils. “Jag är ingen hemmafixare och jag får inte som lekman dra ledningar för vatten och el.”

Paret beslutar sig för att kontakta en firma som är känd för att vara expert på badrumsrenovering i Gävle. En representant för firman kommer på besök och lämnar råd och förslag om vad som kan göras. “Visst kan ni riva ut badkaret men varför inte gör badrummet större genom att riva ut en av väggarna”, får Ulla och Nils som förslag. “Det blir perfekt” utbrister Nils. “Då får vi plats med en motionscykel i badrummet.”

Mer information om badrumsrenovering i Gävle kan du hitta på denna webbplats: badrumsrenoveringgävle.se