Attefallshus Stockholm – ta steget och tjäna pengar

Har du en villa i Stockholm så har du också en massa möjligheter. Ett ypperligt exempel på hur du kan dra nytta av din tomt är att bygga ett Attefallshus i Stockholm. Ett attefallshus innebär att du – utan bygglov – kan bygga en komplementbostad med en maximal yta om 30 kvm.

 Det å sin sida är en byggnad som du kan ha stor nytta av – antingen för din egen skull, eller för att hjälpa andra och samtidigt också tjäna en hacka på köpet. Ser man till ett Attefallshus i Stockholm så skapades den möjligheten just som ett sätt att avlasta i bostadsfrågan. 

Attefallshus Stockholm – inget bygglov krävs

Stockholm hade – och har fortfarande – en obalans i byggande kontra inflyttning. Det är en attraktiv stad att flytta till, men problemet ligger i att hitta en bostad. Genom att skapa en möjlighet att bygga ett – numera 30 kvm – Attefallshus så ville man skapa en bättre balans. 

Att man heller inte behöver ett bygglov – men väl ett startbesked – skulle även underlätta för villaägare att ta steget. Kort sagt: det attefallshus du bygger kan du hyra ut – och få en stabil och relativt hög extrainkomst för. 

Attefallshus Stockholm – beställ en nyckelfärdig modell

Att bygga ett attefallshus i Stockholm är heller inte synonymt med att du ska bygga på egen hand. Idag finns det en massa leverantörer av nyckelfärdiga modeller av attefallshus som är både snygga och prisvärda. Du kan enkelt kolla igenom utbudet, hitta en modell som passar gentemot ditt befintliga hus – och sedan beställa efter att du fått ett startbesked. Enkelt, smidigt och väldigt prisvärt. 

Genom att ta steget mot ett attefallshus i Stockholm kan du öppna en massa dörrar – både för dig själv och andra – och få en perfekt lösning på din tomt. Dessutom så är det också en byggnad som, utan tvekan, kommer att höja värdet på din bostad. 

Lås upp ditt attefallshus här: attefallshusstockholm.nu